Enviroments_RP_DEN_1920_1080_DSF5667

Archived Event

RudP Talks: Morning Meeting with Bjarne Hastrup

Date and Time

2 June 2021 / 08:00 - 10:00

Language

Danish

Categories

Public Affairs

Sign up for information on future events

* indicates required
Language(s)

RudP Talks: Morning Meeting with Bjarne Hastrup

RudP Talks: Morgenmøde med Bjarne Hastrup – om rejsen fra Ensomme Gamles Værn til magtfulde Ældre Sagen

RP People/Rud Pedersen vil gerne invitere dig til morgenmøde onsdag den 2. juni kl. 8.30-9.30 i Kunstforeningen på Gl. Strand.

Endnu en gang vil vi have fokus på organisationsverdenen:

Vejene til at opnå resultater ændrer sig løbende. Adm. direktør Bjarne Hastrup har været med hele vejen fra han blev ansat som direktør for EGV – Ensomme Gamles Værn – til i dag, hvor han som direktør for Ældre Sagen er en magtfaktor, der både bliver taget med på råd og selv sætter dagsorden samtidig med, at foreningen er vokset til over 900.000 medlemmer.

Bjarne har sagt ja til at gæste ”RudP Talks” for at fortælle om vejen fra EGV til Ældre Sagen og svare på spørgsmål om f.eks. de største udfordringer undervejs, hvad der har været erfaringer, som andre måske også kan bruge, og ikke mindst hvordan han ser vejene til indflydelse og resultater ændre sig fremadrettet.

Rud Pedersen er et konsulenthus specialiseret i politisk interessevaretagelse. Vi hjælper vores kunder med at navigere i de politiske systemer i Danmark og i resten af Europa. I regi af RP People tilbyder vi hjælp til rekruttering af direktører, ledere og specialister, der skal have indsigt i og flair for interessevaretagelse. Vores kunder er typisk interesseorganisationer og private virksomheder, der har brug for indsigt i den politiske verden.

”RudP Talks” er Rud Pedersens og RP Peoples morgenmøder, hvor vi inviterer til spændende oplæg omkring interessevaretagelse og ledelse. Såvel formænd som direktører er velkomne – gerne sammen. Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig. Vi overholder selvfølgelig de COVID-19 restriktioner, der er på mødetidspunktet inkl. krav om Corona pas.

Der er plads til 50 personer efter “Først til mølle” princippet.

Vi håber at se dig tirsdag den 2. juni 2021. 

novartos

Norwegian

18 August 2021, 10.00

Hvordan skal fremtidens tilbud til pasienter med hjerte- og karsykdom være? Innovasjon i folkehelsearbeidet

Read more
DSC_4759.JPG_medium

English

22 June 2021, 12.00

The Blue Economy Series: Biodiversity and Marine Protected Areas – Securing the Health of our Seas Alongside Blue Growth

Read more
Biogen

Norwegian

19 August 2021, 08.30

Alzheimergåten og de pårørende

Read more
Environments_BEL_bw_X6A1595

English

24 June 2021, 12.30

Pay For Performance: Shift Policy – Transform Building Renovation

Read more